fbpx
Beredskabsplan for Covid-19 på Efterskolen Flyvesandet

I forbindelse med genåbningen af Efterskolen Flyvesandet er der udviklet en bereskabsplan som skal følges ved tilfælde af Covid-19 på skolen.

Håndtering af sygdom

En elev, der har symptomer på COVID-19, skal hentes af forældrene hurtigst muligt. Eleven isoleres på skolen indtil afhentning i dertil indrettede lokale/værelse

Eleven må vende tilbage, når mistanke om COVID-19 er udelukket ved test eller 48 timer efter, at symptomerne er ophørt.

Syge elever, der af særlige årsager ikke kan tage hjem, skal sættes i karantæne på skolen i dertil indrettede værelse, indtil 48 timer efter symptomerne er ophørt.

Skolen stiller værnemidler til rådighed for medarbejdere, som skal tilse en syg elev.

Bliver en elev konstateret smittet med COVID-19, skal alle elever i familiegruppen afhentes hurtigst muligt af forældrene. Eleverne må vende tilbage, når mistanke om smitte er udelukket ved test.

Der kan forekomme ændringer af anbefalingerne til håndtering af sygdom, når ny vejledning fra Sundhedsstyrelsen foreligger

Det prioriteres at sikkerheden omkring elever og personale på Efterskolen Flyvesandet vægtes meget højt, og at informationerne omkring Covid-19 løbende opdateres.

Læs mere om Sundhedsstyrelsens COVID-19 & forebyggelse af smittespredning her

Efterskolen Flyvesandet er en naturefterskole på toppen af Fyn, tæt ved godset Egebjerggård, omkranset af skov og marker, kun få hundrede meter fra Kattegatkysten.

Vi er en nordisk orienteret efterskole som bygger bro til vores rigsfællesskab. Vi byder elever fra Danmark, Grønland, Færøerne og resten af Norden velkommen til vores naturskønne plet på Nordfyn. Vores pædagogiske sigte på Efterskolen Flyvesandet er at forene traditioner og de forskellige kulturbaggrunde fra de nordiske lande og tilbyde unge fra hele Norden et fantastisk og eventyrligt ophold.

Efterskolens fire linjer

Skolen tilbyder fire linjer; hestelinjen, jagtlinjen, fiskerilinjen og madlinjen. Som en naturlig del af et år på efterskolen tilbyder vi en fælles rejse i norden med fokus på naturoplevelser og nordisk friluftsliv.

Et år som efterskoleelev

Som elev på Efterskolen Flyvesandet vil du blive udfordret, men er du indstillet på de fælles pligter og det sociale engagement det kræver, når man går på efterskole, bliver det ikke bare et spændende, men også et rigtigt sjovt og lærerigt år. Udover de fire hovedlinjer tilbyder skolen også almene og prøveforberedende skolefag fra 8. – 10. klassetrin (FP9 og FP10). Derudover har skolen også en masse forskellige valgfag (plusfag) og aktiviteter. Tilbudene varierer i løbet af skoleåret.

Lidt om efterskolen

Efterskolen Flyvesandet er en lille efterskole med plads til 75 elever. Vi har nogle dygtige og meget kompetente linjefagslærere og lige så dygtige og kompetente lærere i de almene fag. Derudover indgår skolens køkken- og teknisk personale i skolens daglige arbejde og elevkontakt.

Jagtlinjen på efterskolen, har været fantastisk. At dele en lidt mere speciel interesse med andre unge har været en stor oplevelse for mig, og noget jeg aldrig vil glemme.

Sissel

Elev 2019 - 2020

For mig betyder stemningen og fællesskabet på en efterskole utrolig meget, fællesskabet på Efterskolen Flyvesandet er virkelig godt, både mellem eleverne, men også mellem lærere og elever.

Cecilia

Elev 2019 - 2020

Efterskolen Flyvesandet ændrede mit liv fuldstændig. Den har givet mig det bedste år i mit liv.

Marie

Elev 2018 - 2019

Jeg startede på Flyvesandet som en elev der var meget skoletræt og demotiveret i forhold til at gå i skole. Men efter jeg begyndte på efterskolen, blev jeg meget mere motiveret pga. lærerne var gode til at give opgaver rettet til den enkelte elev og hjælpe mig med det jeg havde brug for at få hjælp til.

Rasmus

Elev 2018 - 2019

Jeg har fået nye venner for livet og synes det har været fedt at lære nogle at kende som man kan dele sin fælles interesse “jagt” med. Dejligt fællesskab på skolen og man får et unikt og et andet forhold til lærerne, da man er sammen med dem næsten 24/7 og kommer til at kende dem på et mere personligt niveau.

Tobias

Elev 2018 - 2019

Efterskolen Flyvesandet - efterskolernes dag 2020

Se og høre eleverne fortælle om deres oplevelser på Efterskolen Flyvesandet

1 week ago

Plusfaget teknologi havde besøg af Søren fra Syddansk erhvervsskole.
Søren fortalte om regler og love i forbindelse med flyvning med droner.
Desuden fik vi masser af tid til at prøve de ... See more

2 weeks ago

Adventure spillede kajakpolo i dag!
Det var kun lidt koldt og vildt sjovt! 😎🐬🌊

2 weeks ago

Vi starter ugen med en dejlig aften i stalden. 🤩

2 weeks ago

8.klasse fik leget med alkoholfri cocktails i tjenerfaget #efterskolenflyvesandet

2 weeks ago

8.klasse Introbrobygning på Kold college #efterskolenflyvesandet

2 weeks ago

8.klasse til Introbrobygning på Kold college i Odense . En dag med mange gode indtryk og hyggeligt samvær #efterskolenflyvesandet

2 weeks ago

Frisbee golf og petanque tunering ved Fuglesang strand. Vejret var ikke til uv.jagt i dag, men vi havde en fin tur i bølgerne i går.

3 weeks ago

Endnu en uge gik med dejlig staldhygge, plusfag og alt hvad der hører efterskole livet til.

3 weeks ago

Når man er så heldig, at ens værelseskammerat er på #madogkultur - linjen og har bagt fødselsdagskage 😃

3 weeks ago

Herlig tur til Æbelø
Fiskelinjen var i dag på tur til Æbelø på Nordfyn.
Det blev en tur med godt vejr, smuk natur og masser af fisk.
Der blev fanget 18 havørreder og vi havde 6 fine mellem ... See more

« 2 of 4 »