fbpx

Efterskolen Flyvesandet er en naturefterskole på toppen af Fyn, tæt ved godset Egebjerggård, omkranset af skov og marker, kun få hundrede meter fra Kattegatkysten.

Vi er en nordisk orienteret efterskole som bygger bro til vores rigsfællesskab. Vi byder elever fra Danmark, Grønland, Færøerne og resten af Norden velkommen til vores naturskønne plet på Nordfyn. Vores pædagogiske sigte på Efterskolen Flyvesandet er at forene traditioner og de forskellige kulturbaggrunde fra de nordiske lande og tilbyde unge fra hele Norden et fantastisk og eventyrligt ophold.

Efterskolens fire linjer

Skolen tilbyder fire linjer; hestelinjen, jagtlinjen, fiskerilinjen og madlinjen. Som en naturlig del af et år på efterskolen tilbyder vi en fælles rejse i norden med fokus på naturoplevelser og nordisk friluftsliv.

Et år som efterskoleelev

Som elev på Efterskolen Flyvesandet vil du blive udfordret, men er du indstillet på de fælles pligter og det sociale engagement det kræver, når man går på efterskole, bliver det ikke bare et spændende, men også et rigtigt sjovt og lærerigt år. Udover de fire hovedlinjer tilbyder skolen også almene og prøveforberedende skolefag fra 8. – 10. klassetrin (FP9 og FP10). Derudover har skolen også en masse forskellige valgfag (plusfag) og aktiviteter. Tilbudene varierer i løbet af skoleåret.

Lidt om efterskolen

Efterskolen Flyvesandet er en lille efterskole med plads til 75 elever. Vi har nogle dygtige og meget kompetente linjefagslærere og lige så dygtige og kompetente lærere i de almene fag. Derudover indgår skolens køkken- og teknisk personale i skolens daglige arbejde og elevkontakt.

Læs artiklen om Ole fra Qaqortoq, Grønland og hans oplevelser på Efterskolen Flyvesandet

1 week ago

Rigspolitiet ringede til mig i går, for at spørge om hjælp til at formidle 4 gode råd om den situation vi som befolkning står i lige nu. Og selvfølgelig vil ...

2 weeks ago

DEL DEL DEL DEL ❤️❤️❤️Gælder fra i morgen
Sig det gerne til din mor, nabo eller andre der ikke lige er på Facebook

2 weeks ago

Onsdag aften gæstede UV-jæger Morten Rosenvold Villadsen efterskolen med inspiration og interessante fortællinger fra sit rige liv med naturen i sær under vandet.

3 weeks ago

Forældereftermiddag: Dramatisering i luft og på jord

3 weeks ago

Kulturugens forældereftermiddag: kreative fortolkninger af jord, ild, vand og luft

3 weeks ago

Kulturugens forældereftermiddag: Ild, farver, grundstoffer, vind og energi

3 weeks ago

Kulturugens forældereftermiddag: Mad og elementerne: jordovn, flambering, skovens spiselige planter og virkelig lækker mad

3 weeks ago

Kulturugens forældereftermiddag: Innovative ideer til løsning af oversvømmelser

3 weeks ago

Kulturugens forældereftermiddag: Bueskytter og ild

3 weeks ago

Forberedelser til Kulturugens afslutning: Vand, ild, luft og jord fremvisninger fredag eftermiddag.

« 2 of 46 »