fbpx

Indmeldelse

Efterskolen Flyvesandet optager elever i 8. – 10. klasse. Vi har fire linjefag; Jagt, Fiskeri, Mad & Kultur og en Hestelinje. Det er selvfølgelig en fordel, at have interesse for et af vores linjetilbud, hvis du vælger Efterskolen Flyvesandet.

Optagelse på Efterskolen Flyvesandet

For at blive optaget på Efterskolen Flyvesandet, er det er en betingelse, at du har besøgt og fået en rundvisning på skolen. Ring og book et besøg på skolen eller besøg os når der er “Efterskolernes Dag“, Et døgn på efterskole, eller et vores andre åbenhus-arrangementer. Disse arrangementer vil løbende blive omtalt her på hjemmesiden eller på vores facebookside.

Din plads på efterskolen er reserveret

Når vi har modtaget din inmeldelse, får I en bekræftelse på, at der er reserveret en plads, samt besked om indbetaling af indmeldelsesgebyr. Først når indmeldelsesgebyret er betalt, er eleven endeligt optaget på skolen.

Ønsker I flere informationer om optagelse, kan I ringe til skolen tlf. 51 17 27 10, eller skrive til skolen på kontor@flyvesandet.dk. Du kan bruge den online indmeldelsesformular her på siden eller downloade PDF’en ved at klikke på linket nedenunder.

Du kan åbne indmeldelsesblanketten som pdf-fil her og printe den ud.

Den udfyldte blanket skal sendes til Efterskolen Flyvesandet, Flyvesandsvej 27, 5450 Otterup eller mailes til kontor@flyvesandet.dk.

  Elevoplysninger

  En betingelse for optagelse på skolen er, at du har besøgt skolen.

  Bemærk, felterne med stjerne * skal udfyldes.
  • Valg

  Forældreoplysninger  En betingelse for optagelse på skolen er, at du har besøgt skolen. Vi afholder i løbet af året en række besøgsdage. Vælg den dag, du vil besøge os eller skriv, hvornår du har besøgt skolen.

  Da vi annoncerer flere steder, er det af stor betydning for os at få at vide hvordan du har fundet frem til netop vores skole. Vælg derfor en af nedenstående muligheder, eller skriv i bemærkninger.

 • Ved fortsat brug af denne tjeneste giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger. Vi indsamler bl.a. dit navn, e-mailadresse, alder og andre relevante oplysninger.
  Klik her for at acceptere:
 • Efterskole outdoor - nordisk friluftsliv