fbpx
Pavia Haaber Jakobsen

Pavia Haaber Jakobsen

Forstander

Pavia med det underlige navn er født på Grønland og har en forkærlighed for Grønland og Norden. Han er uddannet lærer & skibsmekaniker.

Pavia er forstander på skolen og elsker samværet med eleverne. Pavias vigtigste opgave er at være medskaber til, at eleverne bliver oplyste om vores samfund og indsigt i, hvad der rører sig i indland og udland. Pavia er medskabende, sammen med forældrene, til at eleverne bliver gode samfundsborgere med egne holdninger. Pavia holder af fortællingen og en sjælden gang ryger der også en ”røver historie” med… 

Pavia er specielt interesseret i friluftsliv, jagt, hundearbejde, bueskydning, fiskeri, kajak og vandsport og ikke mindst at nusse hestene. Pavia underviser i forskellige fag og valgfag.  

Han bor sammen med Anne og har to drenge Karl og Hans. 

Send en mail


Tlf.: 51 17 27 20

Anne Louise Haaber Hassing

Anne Louise Haaber Hassing

Vice Forstander

Anne er skolens viceforstander. Hun er uddannet lærer og har en pædagogisk diplomuddannelse i Unges læring og psykologi.

Annes passion er at hjælpe eleverne i deres udviklingsproces til at blive aktive, selvstændige og ansvarlige unge mennesker, der kan reflektere over egne handlinger og livsvalg. Anne elsker dialogen og samtalen med alle eleverne og det ligger hende på sinde, at alle trives bedst muligt og at fællesskabet vokser gennem aktiv deltagelse af alle.

Anne er selv optaget af musik, kunst og kulturforståelse. Hun dyrker også jagt og friluftsliv med sin familie og er stor naturelsker. Anne har gået på kunstskoler i Tyskland og Danmark, samt været viceforstander på de Grønlandske efterskoler. Anne elsker at arbejde med kreative projekter og kaster sig gerne over bygge- og indretningsprojekter med eleverne.

Anne underviser i tysk, kreative valgfag, idræt og står for den obligatoriske ugentlige aftenaktivitet. Anne bor sammen med Pavia og har to drenge Karl og Hans. 
Send en mail


Tlf.: 51 17 29 14

Anita Vest Hansen

Anita Vest Hansen

Køkkenchef

Anita (køkkenets “Grand Old Lady”) har været ansat som køkkenleder siden skolen startede som efterskole den 1/9 1991.
Hun mega glad for at arbejde med de unge mennesker samt de gode kollegaer.

Anita er gift med Per, har en gård samt 2 voksne piger og 2 børnebørn.
Hendes fritid går med haven , motion, blomsterbinding , saunagus og sin familie.

Tlf.: 51 17 27 08

Send en mail

Anja Lauritsen

Anja Lauritsen

Køkkenassistent

Anja kommer oprindelig fra Færøerne. Hun har været ansat siden 2008. Hun har 3 børn og bor sammen med sin mand Gunnar.

Hendes fritidsinteresser er gåture i naturen, strikning og masser af andre ting.

Send en mail

Tlf.: 51 17 27 08

Niels Mogensen

Niels Mogensen

Pedel

Niels bor i Bederslev på en mindre ejendom, er gift med Helle og har fire børn. Han er udlært landmand og havde egen gård i 20 år.

I fritiden bruger Niels meget tid på at træne fodbold, både distrikts- og serie fodbold og nyder det sociale samvær med de unge sportsinteresserede. Som forhenværende landmand er Niels i besiddelse af 10 grønne fingre og holder stadig af at dyrke alt fra grønsager til træer. Andre interesser inkluderer jagt på rådyr og dådyr.

Niels sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, ærlighed, godt humør, gode kollegaer og det at have venner i alle aldre.

Tlf. 51 17 27 17

Send en mail

Karen Friborg

Karen Friborg

Sekretær

Skolesekretær med ansvar for elevadministration og økonomi. (Har hjertet rettet imod efterskolens ve og vel og elevernes trivsel). 

Fritidsinteresser: Volleyball, beachvolley, golf og sang. Har jagttegn .

Bor sammen med Per og har 3 voksne børn og 2 børnebørn. 

Tlf. 51 17 27 10

Send en mail

Stinne Mortensen

Stinne Mortensen

Lærer

Stinne er 28 år og uddannet fra Hjørring Seminarium for to år siden og hun er netop hjemvendt fra to år som lærer i Taasilaq i Østgrønland.

Send en mail

Tlf.: 51 17 27 10

Jens Jessen

Jens Jessen

Lærer

Jens er uddannet murer og lærer. Han er opvokset ved Kalundborg og bor på Langeland med kone og tre børn. Naturen er en central del af hans liv. Han dyrker meget maritimt friluftsliv. Der er alt fra fiskeri, U.V. jagt, jagt, havsvømning, jagt til lejrliv.  

Jens har en god viden og erfaring om de håndværksmæssige fag. Er fast 8. klasselærer og dansk og matematiklærer samt naturfagslærer. Elsker at spille fodbold på skolen med eleverne.

Jens har en stor viden om mad og råvarer fra naturen. Han kan lide at eksperimenterer og formidle sin viden. Jens er idemand for tangprodukter og ved kærlig drilleri hedder linjefaget, som jo hedder mad og kultur, i stedet for ”tang og kultur” Jens elsker at bygge bro til anderledes madproducenter og eleverne valfarter rundt i landet til arrangementer, hvor de bliver ”hundset” med for at udvide deres interesse for mad produktion. 

Tlf.: 51 17 27 10

Send en mail

John Mouridsen

John Mouridsen

Lærer - fiskelinjen

John er skolens lærer på fiskelinjen og i friluftsliv, samt lærer i fagene fysik/kemi og idræt

John er en alsidig lystfisker og har stort set fisket overalt i Danmark, både ved kysten, på havet, i åerne, samt søer og moser.

John fisker både med spind og med flue, og hvert år er han i Norge for at prøve lykken efter de store norske laks. her det er tohånds fluestang, som er den foretrukne fiskestang.

Med mange år som leder og instruktør i FDF, har John stor erfaring i lejr- og friluftsliv. John har også jagttegn og har tidligere gået lidt på jagt.

John har sommerhus på Nordlangeland og bor i Odense med sin kone og har to voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra.

Tlf.: 51 17 27 10

Send en mail

Julie Christoffersen

Julie Christoffersen

Lærer - hestelinjen

Julie er skolens lærer på Hestelinjen underviser også i matematik i 8 og 9. klasse.

Julie har redet siden barnsben og har stor erfaring indenfor spring og dressur samt horsemanship. Hun har selv 3 heste og har en særlig kærlighed for islandske heste.

I fritiden bruger Julie primært tiden med heste og ridning og med sine fire børn og mand. Julie er tidligere spejder og elsker også at være ude i naturen og i hendes drivhus.

Hun bor på em gård i nærheden af efterskolen, som hun har renoveret i fællesskab med sin mand.

Tlf.: 51 17 27 10

Send en mail

Eline Gestelev

Eline Gestelev

Aktivitetsmedarbejder

Eline er lærerstuderende på den naturvidenskabelige læreruddannelse i Odense. Bor i lejlighed i Odense sammen med min kæreste Lasse.  
Er medhjælper på hestelinjen, samt aktivitetsmedarbejder.  
Hestetosset, har haft egen hest hele livet, og undervist på rideskole i 8 år.  
Er derudover glad for naturen og den friske luft.  

Holder af, at arbejde med unge, både i form af undervisning, men også det at kunne bidrage med andet positivt til deres hverdag. 

Martin Andersen

Martin Andersen

Aktivitetsmedarbejder/lærer

Martin Andersen, 28 vintre, bosat i Odense oprindeligt fra Otterup og lærerstuderende med et lille ”sidestykke” i form af uddannelse som tømrer. Er lokalkendt i og omkring efterskolens fantastiske nærområde da begge mine forældre er født og opvokset i hhv. Agnernæs og Roerslev. Den store interesse ligger primært i jagten, hvor han er indehaver af retten til at skyde med hagl, riffel og snart buejagt – men er utrolig glad for fiskeri også. 

Har virke på efterskolen som aktivitetsmedarbejder om aftenen i selskab sammen med eleverne, men er beriget med muligheden for at undervise, da jeg er tilknyttet i 9. klasse og på jagttegnslinjen. Sætter stor pris på praktisk arbejde og nyde naturen og dens ressourcer.  

Marcus Gram Bjerring Kristensen

Marcus Gram Bjerring Kristensen

Aktivitetsmedarbejder

Marcus, oprindelig fra Middelfart, er bosat i Odense, hvor han læser til lærer. Sin fritid bruger han flittigt på gymnastik, gymnastik og så lidt mere gymnastik og så lidt fysisk træning…

Han har en drøm om at blive efterskolelærer efter endt uddannelse.

Jens Landtved Rasmussen

Jens Landtved Rasmussen

Aktivitetsmedarbejder

 

Send en mail

Tlf.: 51 17 27 10

Iven Gilmore

Iven Gilmore

PR/IT

Iven er tilknyttet skolen som PR & IT konsulent. Han bor til daglig i København med Eva, men gæster skolen engang imellem når der skal laves lidt hjemmeside eller ved PR/IT opgaver.

Iven elsker at rejse, skrive & komponere musik og dyrke teater i det engelsksprogede teaterforening Copenhagen Theatre Circle.

Tlf.: 51 17 27 10

Send en mail