Efterskolen Flyvesandet 4285

MADLINJEN

På Efterskolen Flyvesandets madlinje; mad og kultur, er der plads til alle madelskere, på alle niveauer. Lysten og kærligheden til at eksperimentere, og få fornemmelse for mad og smagsoplevelser, er central på linjen.

På madlinjen arbejder vi ofte med naturen som omdrejningspunkt.

MUMS

+100

lækre måltider

TEMARETTER

Vi arbejder ofte i forskellige temaer. Disse temaer kan være alt fra "Spis naturen" hvor vi sætter garn og ruser, for derefter at tilberede fangsten til "Bålmiddag - lav en scoremiddag over bål". 

Andre temaer vi kan arbejde i kan være:

- Råmælk: ost, ymer, rygeost.
- Rygeovn: røgvare, fisk og vildt.
- Trangia: lær 10 lækre retter på Trangia.
- Mad fra hele verden: etnisk mad.
- Is: is på forskellige måder og smage.
- Kage: sund kage.
- Økologi: hvorfor økologi?
- Fra Jord til Bord.

Der er altså mange forskellige temaer at tage fat på!

Efterskolen Flyvesandet 3959
Efterskolen Flyvesandet 4293

SPIS NATUREN FRA HAV TIL LAV, BUND TIL MUND

NAK OG ÆD MED RÅVARER SAMLET, LEVERET OG FANGET AF ELEVER TIL ELEVER

LÆR OM ÅRSTIDENS RÅVARER, SMAG PÅ MAD FRA DE FIRE VERDENSHJØRNER

1 ÅR FYLDT MED MADKUNDSKAB

IMG 0264

HYGIENJEKURSUS

I vinterhalvåret tager alle på madlinjen et hygiejnekursus. Dette gør vi for at holde den højeste og bedste standard i køkkenet!

DER ER MULIGHED FOR...

... at samarbejde med de andre linjer

... at komme på virksomhedsbesøg

IMG 0194
Hapse Regnbue況red