IMG 8011

OUTDOOR-
LINJEN

Outdoor-linjen er for dig, der er vild med at bruge naturen som ven og medspiller og en gang imellem som modspiller. Elsker at sove i bivuak eller tilberede mad over bål. Opdage de vilde muligheder, der er i naturen, når vi afprøver alt fra combat archery, kajaksejlads og kanosejlads, klatring, bouldering, mountainbiking og UV jagt/havsvømning, vandring.

Vel mødt på outdoor-linjen!

MOUNTAINBIKE

KAJAKKER

KLATRING

OUTDOOR og TRADITIONELT NORDISK FRILUFTSLIV som skolens fællesfag

En stor del af indholdet på Outdoor-linjen er baseret på traditionelt nordisk friluftsliv. Skolen er placeret i et fantastisk terræn, så det er oplagt også at tilrettelægge ture i området og anvende de naturfaciliteter vi råder over lokalt.

På Outdoor-linjen tilbydes du kompetencer inden for kajak og kano, moutainbiking, klatring, bouldering samt mange andre forskellige udeaktiviteter, såsom gå og løb med kort og kompas, naturcross, militær forhindringsbane, havsvømning, uv-jagt, vinterfjeld, vandring i bjerge med høj puls og lær dine grænser at kende.

IMG 7903
Fisk P† Krogen

Styrk dine outdoor-skills
Sammenhold og højt tempo
Sammen I vildmarken
Egen øde ø

IMG 0176

JA-HATTEN

På Outdoorlinjen forbindes friluftsliv med et væld af udendørs aktiviteter. Vi tilbringer meget tid i naturen og bruger kroppen, blandt andet til aktiviteter som terrænløb, o-løb, cykling, bike’n’run, kajak, forhindringsbane osv.

Teamwork og samarbejde er vigtigt i Outdoor, da vi laver adventure races, konkurrencer og samarbejdsøvelser. Et must have til denne linje er JA-hatten og en masse energi!

Sammen i vildmarken betyder, at vi ikke lader den enkelte i stikken, men i fællesskab får det bedste outdoor-skills frem i dig i fællesskab med dine kammerater, så alle får en fantastisk oplevelse af at være på Outdoor-linjen

DER ER MULIGHED FOR...

... at bruge naturen, at boltre sig i naturen, at være i naturen

... samarbejde med andre linjer

IMG 7863
Jens Og Elever