Efterskolen Flyvesandet 4157

HESTELINJEN

Ridning, grundridning, pasning og håndtering af Islandske heste, ture i terrænet, gangartstræning og arbejde fra jorden – hvis du godt kan lide det – så er Efterskolen Flyvesandets hestelinje lige noget for dig. 
Om du er dygtig eller uerfaren spiller ingen rolle. Du skal blot have den rigtige indstilling, dvs. være indstillet på masser af arbejde med din hest og staldarbejde både i skoletiden og i din fritid.

På skolen har vi udelukkende Islandske Heste, og man må gerne tage sin egen Islænder med.

HESTERACE:

Islændere

Shetlandsponyer

TAG DIN EGEN HEST MED PÅ SKOLEN

Man må gerne tage sin egen Islænder med. Det koster 1000kr./mdr. for opstaldning og strøfoder. Hestene bor i to flokke (hopper og vallaker hver for sig) på et stort løsdriftsareal med dejlige folde om sommeren. Udover det har vi også 8 bokse, så hvis du ønsker at have din egen hest i boks om natten, kan vi klare det.

Hos os er der masser af ridning og hygge, men der er også en masse andre ting rundt omkring hestene, som kræver ansvarlighed og disciplin. Vi har flere undervisere som har landbrugsmæssige baggrunde for pasning af vores heste og en lærer med meget stor erfaring i undervisning af islandske heste, så du kan være sikker på, at du efter et år har lært meget.

Efterskolen Flyvesandet 3998
Efterskolen Flyvesandet 4073

21-25 ISLÆNDERE
2 SHETLANDSPONYER
1 ÅR FYLDT MED HESTE

Efterskolen Flyvesandet 4103 (1)

HESTELINJEN

Som deltager på efterskolens hestelinje kommer du blandet andet til at beskæftige dig med:

- Sikkerhed
- Dagligt staldarbejde og pleje af hesten
- Hestens adfærd og anatomi
- Praksisdelen

DER ER MULIGHED FOR...

... at have egen Islænder med på skolen

... weekend rideture på Langeland og Ejlinge

IMG 7152
Efterskolen Flyvesandet 4121