MEDARBEJDERE

KONTOR

Pavia
Pavia
Haaber Jakobsen

Forstander

Født på Grønland, interesse for friluftsliv.

Tlf: 51 17 27 20
forstander@flyvesandet.dk

Pavia med det underlige navn er født på Grønland og har en forkærlighed for Grønland og Norden. Han er uddannet lærer & skibsmekaniker.

Pavia er forstander på skolen og elsker samværet med eleverne. Pavias vigtigste opgave er at være medskaber til, at eleverne bliver oplyste om vores samfund og indsigt i, hvad der rører sig i indland og udland. Pavia er medskabende, sammen med forældrene, til at eleverne bliver gode samfundsborgere med egne holdninger. Pavia holder af fortællingen og en sjælden gang ryger der også en ”røver historie” med…

Pavia er specielt interesseret i friluftsliv, jagt, hundearbejde, bueskydning, fiskeri, kajak og vandsport og ikke mindst at nusse hestene. Pavia underviser i forskellige fag og valgfag.

Han bor sammen med Anne og har to drenge Karl og Hans.

Ellipse 37
Anne louise
Haaber Hassing

Viceforstander

Optaget af musik, kunst og jagt

Tlf: 51 17 29 14
alh@flyvesandet.dk

Anne er skolens viceforstander. Hun er uddannet lærer og har en pædagogisk diplomuddannelse i Unges læring og psykologi.

Annes passion er at hjælpe eleverne i deres udviklingsproces til at blive aktive, selvstændige og ansvarlige unge mennesker, der kan reflektere over egne handlinger og livsvalg. Anne elsker dialogen og samtalen med alle eleverne og det ligger hende på sinde, at alle trives bedst muligt og at fællesskabet vokser gennem aktiv deltagelse af alle.

Anne er selv optaget af musik, kunst og kulturforståelse. Hun dyrker også jagt og friluftsliv med sin familie og er stor naturelsker. Anne har gået på kunstskoler i Tyskland og Danmark, samt været viceforstander på de Grønlandske efterskoler. Anne elsker at arbejde med kreative projekter og kaster sig gerne over bygge- og indretningsprojekter med eleverne.

Anne underviser i tysk, kreative valgfag, idræt og står for den obligatoriske ugentlige aftenaktivitet. Anne bor sammen med Pavia og har to drenge Karl og Hans. 

Karen
Karen
Friborg

Sekretær

Har jagttegn. Er vild med volleyball.

Tlf: 51 17 27 10
kontor@flyvesandet.dk

Skolesekretær med ansvar for elevadministration og økonomi. (Har hjertet rettet imod efterskolens ve og vel og elevernes trivsel)

Fritidsinteresser: Volleyball, beachvolley, golf og sang. Har jagttegn.

Bor sammen med Per og har 3 voksne børn og 2 børnebørn. 

Iven
Iven
Gilmore

PR/IT

Elsker at rejse og komponere musik.

Tlf: 51 17 27 10
ig@flyvesandet.dk

Iven er tilknyttet skolen som PR & IT konsulent. Han bor til daglig i København med Eva, men gæster skolen engang imellem når der skal laves lidt hjemmeside eller ved PR/IT opgaver.

Iven elsker at rejse, skrive & komponere musik og dyrke teater i det engelsksprogede teaterforening Copenhagen Theatre Circle.

LÆRERE

Julie
Julie
Christoffersen

Lærer - hestelinjen

Underviser i matematik i 8. og 9. klasse

51 17 27 10
JC@flyvesandet.dk

Julie er skolens lærer på Hestelinjen underviser også i matematik i 8 og 9. klasse.

Julie har redet siden barnsben og har stor erfaring indenfor spring og dressur samt horsemanship. Hun har selv 3 heste og har en særlig kærlighed for islandske heste.

I fritiden bruger Julie primært tiden med heste og ridning og med sine fire børn og mand. Julie er tidligere spejder og elsker også at være ude i naturen og i hendes drivhus.

Hun bor på em gård i nærheden af efterskolen, som hun har renoveret i fællesskab med sin mand.

Helle Karkov
Helle
Karkov

Lærer

Underviser i dansk, tysk, idræt og
nordisk friluftsliv

Tlf: 51 17 27 10
HK@flyvesandet.dk

Jeg underviser i hhv dansk, tysk og idræt, samt nordisk friluftsliv.

Min passion er delt mellem sangskrivning/musik og kampsport/kickboxing. Ydermere elsker jeg at læse bøger, tegne (specielt drager), løse krydsord og gå lange ture i skov og på strand.

Jeg kommer oprindeligt helt nede fra det sønderjyske, og jeg har været spejder i 12 år.

Jeg kan godt lide at være meget aktiv, og elsker at være ude i naturen.

Jeg bor sammen med min kæreste i Haderslev men vi påtænker at flytte til Fyn inden længe.

Blank
Søs
Lærke Klit

Lærer

 

Tlf: 51 17 27 10
sk@flyvesandet.dk

Jeppe
Jeppe
Ratajczak Nielsen

Lærer

 

Tlf: 51 17 27 10
jn@flyvesandet.dk

Niels G
Niels.
Galsgaard

LærerTlf: 51 17 27 10

ng@flyvesandet.dk

 

John
John
Mouridsen

Lærer - fiskerilinjen

Underviser i fysik/kemi og idræt.
Lystfisker 

Tlf: 51 17 27 10
Johnm@flyvesandet.dk

John er skolens lærer på fiskelinjen og i friluftsliv, samt lærer i fagene fysik/kemi og idræt

John er en alsidig lystfisker og har stort set fisket overalt i Danmark, både ved kysten, på havet, i åerne, samt søer og moser.

John fisker både med spind og med flue, og hvert år er han i Norge for at prøve lykken efter de store norske laks. her det er tohånds fluestang, som er den foretrukne fiskestang.

Med mange år som leder og instruktør i FDF, har John stor erfaring i lejr- og friluftsliv. John har også jagttegn og har tidligere gået lidt på jagt.

John har sommerhus på Nordlangeland og bor i Odense med sin kone og har to voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra.

Lars 496X650
Lars
Nyvang Jensen

Lærer - jagtlinjen

Stor interesse i jagt. 

LNJ@flyvesandet.dk

Rune Hageltorn
Rune
Hageltorn

Aktivitetsmedarbejder

Uddannet friluftsvejleder.
Vild med fiskeri.

Tlf: 51 17 27 10
kontor@flyvesandet.dk

Rune er 28 år, bor på Sydfyn og er lærerstuderende på den frie lærerskole. Desuden så er han uddannet friluftsvejleder og rebtekniker, passioneret klatrer, engageret lystfisker og ambassadør for den danske tøjproducent Geoff Anderson som designer tøj til lystfisker-verdenen. Rune er meget alsidig i sit fiskeri og kan altid være behjælpelig med tips, tricks og vejledning uanset om det er åfiskeri, kyst, medefiskeri eller fluebinding. Før han kom til flyvesandet der har Rune blandt andet været selvstændig fiskeguide på Island og arbejdet som klatreinstruktør i flere år.
Fritiden bruger Rune desuden på at synge og spille musik når det ikke er klatresko og fiskegrej som fylder.

Jens (1)
Jens
Landtved Rasmussen

Aktivitetsmedarbejder


Spiller fodbold.

Tlf: 51 17 27 10
kontor@flyvesandet.dk

Jeg hedder Jens og er en af skolens aktivitetsmedarbejder! Jeg er 25 år gammel og har siden 2018 været i gang med læreruddannelsen i Odense. Inden da blev jeg i 2016, via. en EUX, uddannet tømrer.
På skolen er jeg oftest at finde i aftentimerne eller i weekenden. Men jeg vil også befinde mig i undervisningslokalerne, når der skal undervises i dansk på 8 årgang.
Jeg er opvokset i en lille landsby på Nordfyn, men bor nu i Odense. I min fritid spiller jeg en masse fodbold, med de andre lokale helte i fodboldklubben KRFK.
Jeg brænder for efterskolemiljøet, da jeg på egen krop, gennem to års efterskoleophold, har oplevet hvad en efterskole kan gøre for ens egen personlige udvikling.
Jeg bidrager altid med godt humør og er parat til både en god joke, fodboldsnak eller en hurtig omgang rund om bordet! (du kan jo også prøve på at banke mig i bordfodbold om aftenen)

Rasmus K
Rasmus
Uwe Knölke

Aktivitetsmedarbejder

Passioneret lystfisker og elsker udeliv.

Tlf: 51 17 27 10
kontor@flyvesandet.dk

Bor i et lille bofællesskab ved Varbjerg strand, med min kone og vores søn på 3.

Passioneret lystfisker (På grænsen af det nørdede) 🙂 og elsker udeliv.

Jeg har oprindeligt en teknisk baggrund, gået på søfartsskole og sejlet som junior-officer i handelsflåden, men har de seneste mange år arbejdet med unge(særligt udsatte unge på tværs af kulturer)
Jeg er lidt af en gør-det-selv mand, og skal der bindes en flue, vedligeholdes noget grej, eller bygges en fiskestang så er jeg klar!

KØKKEN & PEDEL

Anita
Anita
Vest Hansen

Køkkenchef

Har været ansat siden 1991.

Tlf: 51 17 27 08
kok1@flyvesandet.dk

Anita (køkkenets “Grand Old Lady”) har været ansat som køkkenleder siden skolen startede som efterskole den 1/9 1991.
Hun mega glad for at arbejde med de unge mennesker samt de gode kollegaer.

Anita er gift med Per, har en gård samt 2 voksne piger og 2 børnebørn.
Hendes fritid går med haven , motion, blomsterbinding , saunagus og sin familie.

Ikon
Vivi
Rasmussen

Køkkenassistent

 

Tlf: 51 17 27 08
kok1@flyvesandet.dk

Ellipse 37 (1)
Niels
Mogensen

Pedel

Er udlært landmand. Træner fodbold.

Tlf:51 17 27 17
pedel@flyvesandet.dk

Niels bor i Bederslev på en mindre ejendom, er gift med Helle og har fire børn. Han er udlært landmand og havde egen gård i 20 år.

I fritiden bruger Niels meget tid på at træne fodbold, både distrikts- og serie fodbold og nyder det sociale samvær med de unge sportsinteresserede. Som forhenværende landmand er Niels i besiddelse af 10 grønne fingre og holder stadig af at dyrke alt fra grønsager til træer. Andre interesser inkluderer jagt på rådyr og dådyr.

Niels sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, ærlighed, godt humør, gode kollegaer og det at have venner i alle aldre.

BESTYRELSEN

Grundlaget for skolens eksistens er skolekredsen, som består af mennesker, der har tilknytning til og/eller interesse for skolen og dens fortsatte eksistens.

Det er altså en kreds af mennesker, som gennem et lille årligt kontingent viser deres støtte til skolen. Det årlige kontingent er 100,- kr. pr. person eller 150,- kr. for ægtepar. Skolens bestyrelse vælges ud af skolekredsen. Det sker hvert år på generalforsamlingen.

I princippet kan alle myndige personer, som føler tilknytning til skolen blive optaget i skolekredsen. Et hvert medlemsskab godkendes dog af bestyrelsen. Der opkræves et mindre kontingent årligt. Medlemsskabet giver stemmeret ved generalforsamlingen. Medlemmernes bidrag giver ikke ret til eventuelt overskud, ligesom medlemmer ikke hæfter personligt for skolens gæld.

Hvordan bliver jeg medlem af skolekredsen?
Det er nemt! Du skal blot udfylde ansøgningsformularen her på hjemmesiden.

Skærmbillede 2022 03 03 Kl. 09.54.14