IMG 8011

OUTDOOR-
LINJEN

Outdoorlinjen er for dig, der er vild med at bruge naturen som ven og medspiller og en gang imellem som modspiller. Elsker at sove i bivuak eller tilberede mad over bål. Opdage de vilde muligheder, der er i naturen, når vi afprøver alt fra combat archery, kajaksejlads og kanosejlads, klatring, bouldering, mountainbiking og UV jagt/havsvømning, vandring.

Vel mødt på outdoor-linjen!

MOUNTAINBIKE

KAJAKKER

KLATRING

OUTDOOR og TRADITIONELT NORDISK FRILUFTSLIV som skolens fællesfag

En stor del af indholdet på Outdoorlinjen er baseret på traditionelt nordisk friluftsliv. Skolen er placeret i et fantastisk terræn, så det er oplagt også at tilrettelægge ture i området og anvende de naturfaciliteter vi råder over lokalt.

På Outdoorlinjen tilbydes du kompetencer inden for kajak og kano, moutainbiking, klatring, bouldering samt mange andre forskellige udeaktiviteter, såsom gå og løb med kort og kompas, naturcross, militær forhindringsbane, havsvømning, uv-jagt, vinterfjeld, vandring i bjerge med høj puls og lær dine grænser at kende.

IMG 7903
Fisk P† Krogen

Styrk dine outdoor-skills
Sammenhold og højt tempo
Sammen I vildmarken
Egen øde ø

IMG 0176

JA-HATTEN

På Outdoorlinjen forbindes friluftsliv med et væld af udendørs aktiviteter. Vi tilbringer meget tid i naturen og bruger kroppen, blandt andet til aktiviteter som terrænløb, o-løb, cykling, bike’n’run, kajak, forhindringsbane osv.

Teamwork og samarbejde er vigtigt i Outdoor, da vi laver adventure races, konkurrencer og samarbejdsøvelser. Et must have til denne linje er JA-hatten og en masse energi!

Sammen i vildmarken betyder, at vi ikke lader den enkelte i stikken, men i fællesskab får det bedste outdoor-skills frem i dig i fællesskab med dine kammerater, så alle får en fantastisk oplevelse af at være på Outdoor-linjen

DER ER MULIGHED FOR...

... at bruge naturen, at boltre sig i naturen, at være i naturen

... samarbejde med andre linjer

IMG 7863
Jens Og Elever