IMG 8915 E1537777267308

VÆRDIGRUNDLAG

Efterskolen Flyvesandet er en skole, der bygger på det Grundtvig/Koldske syn på skolen og menneskelivet. Vi lægger vægt på et åbent og ligeværdigt samvær, hvor vi alle har en plads i fællesskabet. Et samvær, som udspringer af glæden ved livet og som skal sætte eleverne i stand til at leve deres liv som frie og selvforvaltende mennesker.

HJERTE, HJEM

HJERNE, TILLID

Efterskolen Flyvesandet 2020 0009

GRUNDVÆRDIER

Skolen har fire grundværdier: 

Hjerte, Hjem, Hjerne og Tillid

HJERTE

Symbol på livet, glæden og kærligheden. Vi har det bedst, når vi har hjertet med i det vi gør, både når vi lærer og når vi skal orientere os mod uddannelse og voksenlivet. Hjertet skal være vores drivkraft. Det betyder også, at vi skal ville det at gå på efterskole, med alt hvad det indebærer.

IMG 3697
People

HJERNE

Symbol på forstand, viden og omtanke. I skolen skal vi udfordre os selv og hinanden med holdninger og ideer, og lære at reflektere, tage stilling og forstå.
Hvert menneske har potentiale, og vi mener det er vigtigt at give hver enkelt elev de bedste betingelser for at udvikle sig.

IMG 0143
Jonas Og Marius

HJEM

På Flyvesandet skal ungdomslivet leves og man skal kunne udfolde sig. Man skal også kunne føle sig hjemme og mærke  trygheden. Efterskolen er for mange unge mennesker det første lille skridt til at flytte hjemmefra. Det vil vi gerne hjælpe med til, ved at give værdier i form af tryghed og nærhed.

IMG 9863
Skærmbillede 2021 03 18 Kl. 15.42.47

TILLID

Vi skal have tillid til hinanden, og kunne stole på hinanden. Det giver tryghed, og er med til at skabe et godt og rart sted at være.

IMG 9856
IMG 9763