IMG 0232

KOSTPOLITIK

De overordnede mål med kostpolitikken er:

- At skabe og understøtte sunde kostvaner hos elever og medarbejdere
- Sund kost er grundlaget for glade og sunde elever – og glade og sunde elever er grundlaget for trivsel og god indlæring

DE 10 KOSTRÅD

1. Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv
2. Spis mere frugt og mange grøntsager
3. Spis mere fisk
4. Vælg fuldkorn
5. Vælg magert kød og kødpålæg
6. Vælg magre mælkeprodukter
7. Spis mindre mættet fedt
8. Spis mindre sukker 
9. Spis mindre salt
10. Sluk tørsten i vand

Læs mere om de 10 kostråd

IMG 0217
IMG 0385

KØKKEN-UNDERVISNING

En del af det at gå på efterskole, er blandt andet også at lære almindelige daglige gøremål. Derfor kommer alle elever på Efterskolen Flyvesandet til at hjælpe i køkkenet. To elever, én uge ad gangen. Som afslutning på køkkenugen stilles eleverne overfor en skriftlig/praktisk test, som vil vise udbyttet af ugens undervisning.

IMG 0794
Skærmbillede 2021 03 18 Kl. 15.41.11